Έμειναν από δυνάμεις στο τέλος

Μια βραδιά που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε γιορτή και σε ένα τεράστιο θρίαμβο για τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω και καταφέραμε να δεχθούμε την ήττα και τον αποκλεισμό από το Women’s Champions League.

Η Apollon Ladies ταξίδεψαν στη Δανία έχοντας το υπέρ τους σκορ από την Κύπρο με 1-0. Στο 40’ της αναμέτρησης η Brοndby κατάφερε να ανοίξει το σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στη παράταση.

Στο 95’ η Σάντερσον έκανε το 1-1 σκορ που έδινε τη πρόκριση στην ομάδα μας. Δυστυχώς όμως η συνέχεια επεφύλασσε τα χειρότερα για την ομάδα μας αφού αρχικά στο 104’ η Brοndby κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 σκορ όμως το οποίο έδινε και πάλι τη πρόκριση στον Απόλλωνα χάρις στο εκτός έδρας γκολ. Στο 112’ της αναμέτρησης ήρθε η ολική καταστροφή όταν οι Δανέζες πέτυχαν και τρίτο γκολ παίρνοντας έτσι τη πρόκριση.

Η ομάδας μας δυστυχώς έφτασε τόσο κοντά από το να γράψει ιστορία και να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού όμως στο τέλος λύγισαν.


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου