Νταμπλούχες 2010-2011

Οι Απόλλων Ladies με το τέλος ακόμα μιας αγωνιστικής χρονιάς κατάφεραν να πετύχουν το νταμπλ και να ανέβουν για άλλη μια φορά στο υψηλότερο βάθρο σαρώνοντας όλους τους εγχώριους τίτλους της φετινής σεζόν.

Η ομάδα μας έκανε αρχή με το πρωτάθλημα όπου μετά από μια εξαιρετική πορεία 18 αγώνων πέτυχε ισάριθμες νίκες και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια για 3η φορά στη σύντομη ιστορία της.

Τα κορίτσια μας είναι πραγματικά εθισμένα στους τίτλους αφού μετά τα δύο νταμπλ (τις περιόδους 2008-09 και 2009-10), δεν είχαν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν να μας τρελαίνουν και να φτάσουν και στη κατάκτηση του φετινού κυπέλλου, κάνοντας 3 συνεχόμενα νταμπλ τις τελευταίες τρεις χρονιές.

Στο τελικό του κυπέλλου οι Απόλλων Ladies επικράτησαν της ΑΕΚ Κωνστάντια με το επιβλητικό 6-3 μέσα στο στάδιο Γ.Σ.Π και παρέμειναν αήττητες τόσο στο θεσμό του πρωταθλήματος αλλά και στο θεσμό του κυπέλλου.

Πλέον ο στόχος των κοριτσιών μας είναι να κάνουν μια πολύ καλή πορεία στο Womens Champions League κάνοντας την υπέρβαση σε σχέση με τη περσινή χρονιά, που επίσης είχαν μια εξαιρετική παρουσία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.