Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι Απόλλων

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 16.09.2016:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Οι μέρες κυλούν και εμείς περιμένουμε την επόμενη μας παρουσία στη ΘΥΡΑ ΕΝΑ, αναμένουμε την επόμενη φορά που θα σταθούμε στην κερκίδα μας να φωνάξουμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ την ΛΕΜΕΣΟ και την ΘΥΡΑ ΕΝΑ ενάντια σε όλους τους αντιπάλους, βρώμικους και καθαρούς κάθε είδους. Το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι πλησιάζει αλλά δεν είναι στην επικαιρότητα αφού οι εξωγήινοι της κοπ αποφάσισαν να κάνουν εξυγίανση με μπροστάρη τον αδιαμφισβήτητα καλύτερο πρόεδρο που υπήρξε σε ομοσπονδία ανά το παγκόσμιο!

 

Αποφάσισαν και πάλι να μας κάνουν το άσπρο μαύρο με τον τιμωρό και πολέμιο της διαφθοράς Κωστάκη να σηκώνει το μαστίγιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρωτοτυπώντας και πάλι.
Για να μπούμε στο ψητό, ο πρόεδρος της κοπ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχει αποδείξει στους πάντες ότι ζει σε μια δική του πραγματικότητα από καιρό και με την τελευταίες του συμπεριφορές απλά το επιβεβαιώνει. Αναρωτιόμαστε αν πραγματικά αυτό το θέατρο του παραλόγου που κρατά δεκαετίες θα τελειώσει ποτέ και αν ο εν λόγω κύριος θα επισκεφτεί επιτέλους έναν ψυχίατρο. Οι κίτρινοι και κόκκινοι φάκελοι έχουν δημιουργήσει στοίβες τα τελευταία χρόνια στα γραφεία της κοπ, τις περισσότερες φορές με τις ίδιες ομάδες να εμπλέκονται και να μην ερευνώνται καν αλλά ποτέ δεν ακούσαμε κάτι ουσιαστικό. Συνήθως το περιεχόμενο των φακέλων «διέρρεε» στον τύπο ενώ φέτος που δήθεν αποφάσισαν τα δικά τους η ανακοίνωση του φακέλου έγινε διά του facebook καθρεφτίζοντας την απόλυτη ξεφτίλα του Kωστάκη και του συστήματος του αλλά και του όποιου θεσμού αντιπροσωπεύει. Υπάρχει περίπτωση να γινότανε το ίδιο πράγμα εάν η εμπλεκόμενη ομάδα ήταν η ομάδα που ο ίδιος ο πρόεδρος της κοπ έχει μετοχές στην εταιρία της και το δηλώνει ευθαρσώς; Θα τολμούσε άραγε ο βασιλιάς του βόθρου που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο να ξεστομίσει κατηγορίες ενάντια στα συμφέροντα της εταιρίας που είναι μέτοχος;

Το θέμα κύριοι δεν είναι πλέον αν μας κοροϊδεύουν αλλά το ότι το κάνουν και δεν τους νοιάζει τίποτα, έχουν χάσει κάθε ίχνος τσίπας και ντροπής και όσο πιο σύνθετα προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα τόσο πιο πολύ φανερώνεται η ξεφτίλα τους με την επιλεκτική τους μνήμη και συμπεριφορά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο περιστατικό με τον Κωστάκη να στέκεται σε κατάσταση νιρβάνας μέσα στο γήπεδο σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του νησιού μας, γλύφοντας το γλειφιτζούρι του και ποζάροντας με αυτό στην κάμερα. Είναι για να αναρωτιέται κανείς αν αυτός ο άνθρωπος έχει σώας τας φρένας και αν αντιλαμβάνεται την χρόνια απαξίωση στο πρόσωπο του από τον κόσμο. Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον χώρο στον οποίο προεδρεύει, αυτός διαλέγει να τεστάρει τις αντοχές του κόσμου κάνοντας τον καραγκιόζη με κάθε ευκαιρία. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι, από την αρχή της βρωμερής καριέρας σου και μέσα στα χρόνια που συνέχισες να κυλιέσαι στη διαφθορά, σε σιχαθήκαμε ακόμα παραπάνω τη μέρα που φόρεσες το εθνόσημο του κατακτητή του νησιού μας και μέχρι τα τωρινά σου ρεζιλίκια σε βαρεθήκαμε Κωστάκη εσένα, τη φάρα σου και ότι αντιπροσωπεύεις. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ! Ο κόσμος θα παίξει τη μπάλα του φέτος γι'αυτό το νου σας, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο εάν δοκιμάσουν να παίξουν και φέτος με τη νοημοσύνη μας, έχουμε ξεπεράσει κατά πολλού το «ως εδώ». Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο γιατί δεν υπάρχει λόγος και αν αυτά που λέμε θεωρούνται «λίβελος» στα μμε τότε ζουν και αυτοί στην πραγματικότητα του βασιλιά των ηλίθιων!

Περνώντας στα δικά μας συνεχίζουμε συσπειρωμένοι και ενωμένοι αντιπροσωπεύοντας ακριβώς το αντίθετο από την βρωμιά και τον εμπαιγμό της κοπ και όλων των παρατρεχάμενων. Την ερχόμενη Κυριακή μαζευόμαστε στους Συνδέσμους για να παρακολουθήσουμε τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα σε ατμόσφαιρα ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ. Πωρωνόμαστε, ξεσηκωνόμαστε και αναμένουμε με μανία την συνέχεια της μάχης ενάντια σε όλους και σε όλα. Θα ανοίξει και πάλι η ΕΝΑ και θα πάρουμε και εμείς την θέση που πρέπει, δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε με τους τρόπους μας και δεν θα ανεχτούμε να μας πνίξει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και η «μοντερνοποίηση» των πάντων. Ετοιμαστείτε αδέρφια , όλοι μαζί συνεχίζουμε το φκιολίν μας , έχουμε συνηθίσει τον πόλεμο κάθε είδους και φέτος είναι μια χρονιά που φαίνεται ότι θα έχουμε κέφια!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
Υ.Γ.: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου