"Τώρα πλέον μετράμε ώρες"

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ (17/05/2016):

Αλάνια του λιμανιού. Μάγκες και περήφανοι υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αδέρφια από κάθε γωνιά του νησιού, αδέρφια από το εξωτερικό που ταξίδεψαν για να σταθούν και πάλι στο πλάι του Θεού! Τώρα πλέον μετράμε ώρες. Η μεγάλη μέρα φτάνει και η ένταση φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα!

Τα πάρτι συνεχίζονται από χθες το βράδυ και στόχος όλων μας είναι να μην σταματήσουν μέχρι να το φέρουμε εδώ στον Κεντρικό! Ακολουθούμε την γνωστή ιεροτελεστία όπως πάντα ξεσηκώνοντας το λιμάνι απ' άκρη σ' άκρη.

Στις 19:30 όλοι τρελαμένοι και πανέτοιμοι για την καθιερωμένη πορεία με κατάληξη το ξενοδοχείο St. Raphael στο οποίο θα καταλύσει απόψε η ομάδα. Αρκετοί από αυτούς δεν ξέρουν. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει. Είναι καιρός να καταλάβουν το μεγαλείο, την τρέλα και την δυναμική του Θρυλικού κόσμου.
Μαζευόμαστε από νωρίς, ανεβαίνουμε και αναμένουμε οδηγίες από τους υπεύθυνους! Τα υπόλοιπα γνωστά.

Δύσκολο να προβλέψει κανείς το πως θα μας βρει το ξημέρωμα της Τετάρτης. Χαμένοι στην γαλανόλευκη μας έκσταση, γεμάτοι αδρεναλίνη, πάθος και δίψα για το Κύπελλο! Με το σύνθημα από τους υπεύθυνους του Παν.Συ.Φι. ανηφορίζουμε προς το γήπεδο με σημείο συνάντησης την διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρος Κυπριανού(Μακεδονίας) και της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Από εκεί συνεχίζουμε για μια ανεπανάληπτη ποδαράτη πορεία μέχρι την μαγική Δυτική!

Αδέρφια βάλτε τα γιορτινά σας. Λευκό μπλουζάκι, γαλανόλευκο κασκόλ και τα λάβαρα του Θεού ψηλά να κυματίζουν περήφανα! Δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό κάνοντας ο κάθε ένας ξεχωριστά την δική του προσωπική υπέρβαση. Ολόκληρη η Δυτική μια φλεγόμενη ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Με ασταμάτητη φωνή που τσακίζει κόκαλα. Με παλμό που παρασύρει τους πάντες στον δικό του μαγικό ρυθμό. Εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ. Εδώ είναι ΛΙΜΑΝ1! Εδώ υπάρχουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Όσον αφορά τα (πρώην;) πράσινα κομματόσκυλα να τους ενημερώσουμε πως εδώ δεν χαμπαριάζουμε από "απειλές". Εδώ λειτουργούν οι δικοί μας νόμοι. Οτιδήποτε αλλόθρησκο κυκλοφορεί είναι αποκλειστικά με δικό του ρίσκο. Αναμένουμε υπομονετικά τα "λεωφορεία" τους να μας κλάσουν τα αρχίδια. Όσοι γρήγορα ξεχνούν ας μην ανησυχούν. Εδώ είμαστε να τους φρεσκάρουμε λιγάκι την μνήμη.Το μόνο που τους υποσχόμαστε είναι μια οπαδική παράσταση που θα τους κρατήσει αποσβολωμένους μπροστά στο μεγαλείο της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ .


Το θέλουμε, το πιστεύουμε, το αξίζουμε και είμαστε ορκισμένοι να δώσουμε όσα χρειάζονται για να το σηκώσουμε ξανά. Για τα αδέρφια. Για τα αδέρφια που κοιτάνε από ψηλά!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου