Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ 04.05.2016:
Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,
Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ θέλουμε καταρχάς να ευχηθούμε Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Μετά και το τέλος του Πάσχα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό που όλοι περιμένουμε. Τα πάρτι στους συνδέσμους κορυφώνονται καθημερινά, η πόλη σιγά σιγά ντύνεται στα γαλανόλευκα και όλοι μαζί συσπειρωνόμαστε για να σηκώσουμε στις 18 Μαΐου το κύπελλο στη ΛΕΜΕΣΟ!

Μένουμε όλοι κοντά και βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε σε κάθε προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά του συνδέσμου για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και για όλους μας. Στον Κεντρικό έχουν ήδη ξεκινήσει οι εισφορές για την προετοιμασία και την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας του τελικού και καλούμε όλους να στηρίξουν έμπρακτα την ΘΥΡΑ ΕΝΑ και τον Σύνδεσμο !

Σήμερα 04.05.2016 θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα γλέντι στον Κεντρικό με φόντο τον τελικό, δίνουμε όλοι το παρών μας ξεσηκώνοντας ξανά το Λιμάνι! Μικροί, μεγάλοι, παλιοί και νέοι συνδεσμίτες γινόμαστε μια γροθιά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο καθένας από το πόστο του είναι υπόχρεος να κάνει ότι μπορεί και κάτι παρπάνω!. Το Σάββατο 7 Μαΐου ανηφορίζουμε στο Τσίρειο για το παιχνίδι με τους ψευτοπρωταθλητές για το παιχνίδι των μπαράζ της κοροϊδίας. Στεκόμαστε μάχιμοι υπερασπιστές της έδρας μας και της πόλης μας, τους δείχνουμε ξανά τι εστί ΑΠΟΛΛΩΝ, τι σημαίνει ΛΕΜΕΣΟΣ και για 90 λεπτά ανεξαρτήτου αποτελέσματος δίνουμε τη δική μας παράσταση!

Ραντεβού στα τσιμέντα, στους συνδέσμους και στους δρόμους!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου