"Πάμε γήπεδο για τα ιδανικά μας"

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ (01/03/16):
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Προχθές γράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία μας. Γίναμε μάρτυρες μιας τραγωδίας με πρωταγωνιστές μια ομάδα που δεν θύμιζε ούτε στο απειροελάχιστο ΑΠΟΛΛΩΝΑ, είδαμε άψυχους παίκτες να να περιφέροντε σαν ζαλισμένοι στο γήπεδο, είδαμε εναν προπονητή ανήμπορο να αντιδράσει ανάλογα με το παιχνίδι και να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του αντιπάλου του προκαλόντας τον κόσμο ακόμα και με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

To μόνο που πραγματικά θύμιζε ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήτανε ο κόσμος του, ενας κόσμος που πείσμωσε, και ταξίδεψε στην Λαρνακα για να δώσει ψυχή και πνεύμα με μοναδικό σκοπό την ώθηση της ομάδας στην νίκη. Ενας κόσμος που απο το πρωϊ βρέθηκε στους δρόμους πραγματοποιόντας μια μοναδική εκδρομή απο την Λεμεσό στον Μαχαιρά για το μνημόσυνο του αείμνηστου υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου , αργότερα έγινε στάση στην Χοιροκιτία όπου ενωθήκαμε με τους υπόλοιπους φυγάδες και με κατάληξη στην Λάρνακα με όνειρο το διπλό ή στο κάτω κάτω μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Οι παίκτες όμως φάνηκαν να μην τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι ο γαλανόλευκος κόσμος βρέθηκε σύσσωμος και τρελαμένος στο πέταλλο του Γ.Σ.Ζ. και με εγκληματική απάθεια απο τον πρώτο διοικούντα μέχρι τον προπονητή και τον τελευταίο αναπληρωματικό άφησαν την φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ να παίζει μόνη της.

Τώρα ζητάμε για την Τετάρτη τα αυτονόητα, δεν τάζουμε εξιλέωση, δεν πιστεύουμε ότι θα καλύψετε το κενό νικώντας τους βρομιάρηδες από την λευκωσία αλλά είστε υπόχρεοι να ματώσετε και να πονέσετε για τον ΘΕΟ στο στήθος μετά από την προχθεσινή ξεφτίλα! Εμείς δεν θα πάμε στο γήπεδο για κανέναν παίκτη, για κανένα Κιρζη, για κανένα Πέδρο, εμείς θα πάμε για το ιδανικό μας όπως πάμε ΠΑΝΤΑ, εμείς θα βρισκόμαστε και πάλι στα τσιμέντα του Τσιρείου με μοναδική μας έγνοια την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ του μεγαλείου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ! Κανείς δεν θα ξεχάσει το κάζο που προηγήθηκε και θα κριθούν ΟΛΟΙ όπως πρέπει και όταν πρέπει γιαυτό καλό είναι να έχετε το νου σας γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά τις καλές στιγμές άλλα περισσότερο δεν ξεχνά τις στιγμές ντροπής! Δεν είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ για τα τρόπαια και τις νίκες αλλά για το μεγαλείο αυτού του σωματείου και με ρεζιλέματα σαν το προχθεσινό η ιστορία μας αμαυρώνετε και δεν συγχωρούμε κανέναν υπεύθυνο!

Ραντεβού λοιπόν ΦΥΓΑΔΕΣ στην Δυτική την Τετάρτη. Όσοι έχουν άντερα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Απέναντι μας θα έχουμε τα παιδιά της μαμάς, τα παραχαϊδεμένα ρουφιανάκια της πρωτεύουσας που πέρσι κατούρησαν το βρακάκι τους και δεν εμφανίστηκαν στο Τσίρειο στον αγώνα της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε. Μην τους δώσετε ούτε ανάσα, στην Λεμεσό το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να φοβούνται και να κρύβονται, με σκληροπυρηνική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου πάμε να τους πατήσουμε όπως εκ φύσεως τους αρμόζει! Ακολουθούμε τις οδηγίες της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ , όλοι μαζί σαν μια γροθιά συνεχίζουμε μάγκικα και ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΑ!

Φορέστε φλώροι λοιπόν το πορτοκαλί σας σακάκι όπως διατυμπανίζετε αλλά λάβετε υπόψιν ότι στο ΛΙΜΑΝΙ θα είναι ΚΟΛΑΣΗ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ 1982- ΘΥΡΑ ΕΝΑ


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου