Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι Απόλλων

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 16.09.2016:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Οι μέρες κυλούν και εμείς περιμένουμε την επόμενη μας παρουσία στη ΘΥΡΑ ΕΝΑ, αναμένουμε την επόμενη φορά που θα σταθούμε στην κερκίδα μας να φωνάξουμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ την ΛΕΜΕΣΟ και την ΘΥΡΑ ΕΝΑ ενάντια σε όλους τους αντιπάλους, βρώμικους και καθαρούς κάθε είδους. Το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι πλησιάζει αλλά δεν είναι στην επικαιρότητα αφού οι εξωγήινοι της κοπ αποφάσισαν να κάνουν εξυγίανση με μπροστάρη τον αδιαμφισβήτητα καλύτερο πρόεδρο που υπήρξε σε ομοσπονδία ανά το παγκόσμιο!

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι Απόλλων

"Τώρα πλέον μετράμε ώρες"

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ (17/05/2016):

Αλάνια του λιμανιού. Μάγκες και περήφανοι υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αδέρφια από κάθε γωνιά του νησιού, αδέρφια από το εξωτερικό που ταξίδεψαν για να σταθούν και πάλι στο πλάι του Θεού! Τώρα πλέον μετράμε ώρες. Η μεγάλη μέρα φτάνει και η ένταση φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα!

Διαβάστε περισσότερα: "Τώρα πλέον μετράμε ώρες"

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ 04.05.2016:
Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,
Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ θέλουμε καταρχάς να ευχηθούμε Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Μετά και το τέλος του Πάσχα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό που όλοι περιμένουμε. Τα πάρτι στους συνδέσμους κορυφώνονται καθημερινά, η πόλη σιγά σιγά ντύνεται στα γαλανόλευκα και όλοι μαζί συσπειρωνόμαστε για να σηκώσουμε στις 18 Μαΐου το κύπελλο στη ΛΕΜΕΣΟ!

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΛΛΩΝ

Σελίδα 1 από 53