ΑΠΟΛΛΩΝ και στη γυναικεία καλαθόσφαιρα

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 υπογράφτηκε συμφωνία μεταξύ του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ και μιας ομάδας πρωτοβουλίας η οποία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διαχείριση του γυναικείου τμήματος καλαθόσφαιρας και των τμημάτων υποδομής.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και υπερηφάνειας επικοινωνούμε με τις χιλιάδες των φίλων και οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ από την θέση αυτή. Είναι τιμή για εμάς που μας δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσουμε το ένδοξο σωματείο μας και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον.

Ανακοινώνεται η λειτουργία γυναικείου τμήματος καλαθόσφαιρας ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ. Αναβαθμισμένες ακαδημίες με κλιμάκια σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, για όλες τις ηλικίες. Τμήμα κορασίδων και νεανίδων με συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Κ.. Οι έμπειροι προπονητές μας με την βοήθεια εθελοντικού προσωπικού και των συνεργατών μας είναι έτοιμοι να διδάξουν στα παιδιά σας τα μυστικά της καλαθόσφαιρας σε υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Θα ανακοινωθούν σύντομα λεπτομέρειες για όλα τα κλιμάκια, τις εγγραφές καθώς επίσης και δοκιμαστικά για όλες τις κοπέλες που επιθυμούν να αγωνιστούν με την φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ.

Συγχαίρουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας για τις επιτυχίες του και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια. Ευχόμαστε καλή αρχή στο αντρικό καλαθοσφαιρκο μας τμήμα ,καλή επιτυχία στις ΑΠΟΛΛΩΝ Ladies F.C. και στο πετοσφαιρικό τμήμα της Prestige ΑΠΟΛΛΩΝ για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, καθώς επίσης στις δύσκολες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που τις περιμένουν.

Με εκτίμηση,
ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου