Με Αποέλ στη πρεμιέρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κλήρωση για το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας 2014-15. Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στη πρεμιέρα τον αποέλ μέσα στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα: Με Αποέλ στη πρεμιέρα

Ο τίτλος «έπιασε» Λιμάν1

Κυπελλούχος καλαθόσφαιρας Κύπρου είναι εδώ και λίγες ώρες ο Απόλλωνας όπου μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να κατακτήσει και πάλι το κύπελλο κόντρα στον αποέλ με 76-69.

Διαβάστε περισσότερα: Ο τίτλος «έπιασε» Λιμάν1

Δεν τέλειωσε ποτέ ο ημιτελικός

Δυστυχώς δεν τέλειωσε ποτέ ο ημιτελικός αγώνας κυπέλλου της ομάδας μας κόντρα στο Κεραυνό αφού οι φιλοξενούμενοι καλαθοσφαιριστές μετά από διακοπή που υπήρξε αποφάσισαν να μην βγουν ξανά στο παρκέ για να συνεχιστεί και να τελειώσει ο αγώνας.

Διαβάστε περισσότερα: Δεν τέλειωσε ποτέ ο ημιτελικός

Χωρίς έλεος (Απόλλων - αέλ 104-45)

Τι και αν το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν σταμάτησαν να βομβαρδίζουν τα καλάθια της κατώτερης αέλ και με το καλημέρα της νέας χρονιάς να τους κάνουν δώρο 104 πόντους.

Διαβάστε περισσότερα: Χωρίς έλεος (Απόλλων - αέλ 104-45)

Τους καρφώσαμε με το καλημέρα

Μπορεί ο αγώνας για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας μεταξύ της ομάδας μας και των σκουληκιών να μην τέλειωσε ποτέ λόγω εισόδου των ερπετών μέσα στο παρκέ όμως αυτό λίγη σημασία έχει για μας αφού η ουσία είναι ότι τους πατήσαμε μέσα στο σπίτι τους.

Διαβάστε περισσότερα: Τους καρφώσαμε με το καλημέρα

Σελίδα 1 από 13