Ισοπαλία με τη σφραγίδα "Νικολαΐδη" (Βίντεο)

Η ομάδα μας κατάθεσε ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α. Παπαδόπουλος απέναντι στην ανόρθωση όμως το τρίποντο δεν ήρθε ποτέ, σε ένα αγώνα που ο "άρχοντας" της αναμέτρησης έπαιξε το δικό του καθοριστικό ρόλο.

Δεν θα θεωρήσουμε λανθασμένη την αποβολή του Σεμέδο στο 16' ο οποίος έπαιξε επικίνδυνα αφήνοντας έτσι την ομάδα μας εκτεθειμένη, όμως στη συνέχεια ο "κύριος" Νικολαΐδης δεν εφάρμοσε με τον ίδιο τρόπο τους κανονισμούς στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Θα αναφερθούμε σε τρεις και μόνο φάσεις που το κοράκι της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια εις βάρος της ομάδας μας που σίγουρα αν σφύριζε σωστά θα άλλαζαν εκ νέου οι ισορροπίες του παιχνιδιού.

Αρχικά η φάση στο 32' όπου ο Βίκτορ κτυπά εσκεμμένα εκτός φάσης στο πρόσωπο τον Μπεντόγια με τον Νικολαΐδη να δείχνει από μια κίτρινη κάρτα στους δύο ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που είτε ο Νικολαΐδης είτε ένας από τους βοηθούς του είδε τη φάση ο Βίκτορ θα έπρεπε να δεχθεί τη κόκκινη κάρτα.

Συνέχεια παίρνει η φάση στο 44' όπου ο Ολιβέιρα κάνει καθαρό φάουλ στο Ντα Σίλβα από πίσω όμως ο Νικολαΐδης αρνείται να δείξει τη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ανόρθωσης η οποία θα ήταν η δεύτερη και συνεπώς θα έπρεπε να αποβληθεί.

Η τρίτη περίπτωση αφορά μια πανομοιότυπη φάση όπως αυτή του 16' όμως με διαφορετικούς ρόλους. Ο ποδοσφαιριστής της ανόρθωσης (Ερέρο) παίζοντας απρόσεκτα ή εσκεμμένα χτυπάει τον Γκιέ στην κοιλιά όμως ο Νικολαΐδης θα αρκεστεί στην κίτρινη κάρτα.

Παρά την ανομοιομορφία στα σφυρίγματα του διαιτητή και ιδιαίτερα στο πειθαρχικό κομμάτι και το γεγονός ότι η ομάδα μας έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο για 75 περίπου λεπτά, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και αν μια ομάδα άξιζε να πάρει τους 3 βαθμούς αυτή δεν ήταν άλλη από την ομάδα μας.

Οι Συνθέσεις

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σεχού, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα (61'Κολούνγκα), Καρλίτος (40'Καμπρέρα), Άλβες.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Σέρτζιο, Βινίσιους, Χάμπος, Βασιλείου, Σεμέδο, Μπεντόγια (83'Ρέινολντς), Πέδρο, Παπουλής (29'Πελαγίας), Ντα Σίλβα, Πίεχ (46'Γκιέ).

Βίντεο

Σημείωση: Μόνο η μια από τις τρεις φάσεις που αναφερθήκαμε πιο πάνω βρίσκεται στα στιγμιότυπα από τη Cytavision. Αυτά είναι τα αντικειμενικά Μ.Μ.Ε της Κύπρου...


Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του Απόλλωνα κάνοντας στη σελίδα του apollonfans.com

Προσθήκη νέου σχολίου